Comencen les classes i les activitats de Qui pot ser empresari?

9/03/2016

DSC_0018

Després de la conferència del president d’Air Nostrum, Carlos Bertomeu, en la inauguració de la 17 edició de Qui pot ser empresari?, el curs referencia de la Càtedra comença a caminar. Fins al pròxim mes de juny, els alumnes seleccionats s’aproximaran a la realitat empresarial a través de l’experiència i els ensenyaments d’alguns dels docents, empresaris i directius més representatius de la Comunitat. Seran Jose María Peiró, catedràtic de Psicologia Social la Universitat de València, Enrique Bigñé, Catedràtic de Comercialització i Recerca de Mercats de la Universitat de València, José Vicente González, director general de GH Electrotermia, Francisco Javier Quiles, director de Relacions Externes de Consum, Ínigo Parra, exdirector acadèmic de la Càtedra i president de Stadler Rail València, Jaime Matas, director territorial de la Fundació Banc Sabadell, Fernando Gómez, CEO de Covamur Facility Services, María José Felix, directora general de Helados Estiu, José Remohí, president de l’IVI, Salvador Navarro, president de la CEV i Vicente Ruiz, soci-fundador de RNB.

Sota la direcció acadèmica de Carlos Bertomeu, la formació dels estudiants de Qui pot ser empresari? es complementa amb activitats com les visites previstes a Air Nostrum, RNB i S2Grupo.

DSC_0002 (2)

Carlos Bertomeu, amb els estudiants de Qui pot ser empresari? en ADEIT, el passat 23 de febrer.

Qui pot ser empresari? està organitzat per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València com a iniciativa sorgida a instàncies del Patronat de la Fundació Universitat-Empresa de València ADEIT, que tracta de fomentar l’esperit d’empresa entre la comunitat universitària i contempla diverses actuacions d’estudi, formació i difusió, entre les quals destaca aquest curs. És la primera activitat formativa que va desenvolupar la Càtedra en l’any 2000 i que va tindre a Juan Roig, president de Mercadona com a primer director acadèmic.
És un curs gratuït de 60 hores de durada que té com a principal objectiu aproximar als estudiants universitaris al món empresarial a través del contacte de primera mà amb la realitat sobre la creació i direcció empresarial de la mà d’alguns dels més representatius empresaris de la Comunitat Valenciana.

Tags
, , ,