Els emprenedors creen una de cada quatre ocupacions, a què esperes per a ser un d’ells?

5/09/2017

Emprendedores formación II

Sabies que durant el primer semestre de 2017 una de cada quatre noves ocupacions que s’han creat a Espanya correspon a emprenedors? Les dades de l’últim informe de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA) demostren com, cada vegada més, l’emprenement es consolida com una opció excel·lent per a accedir al mercat laboral amb seguretat.

Mentre l’ocupació per compte d’altre creix a Espanya a un ritme del 2,6%, el dels emprenedors ha pres una gran velocitat i augmenta en més d’un 6,6%. Segons es desprén d’aquest estudi d’ATA, els autònoms han generat 104.036 ocupacions netes de gener a juny del 2017, la qual cosa suposa que cada dia s’han generat una mitjana de 575 ocupacions, a què esperes per a ser un d’ells?

Des de la Càtedra de Cultura Empresarial sabem que els qui estan pensant a emprendre i aquells que ja ho han fet necessiten una formació específica perquè no és el mateix preparar-se per a triomfar en un treball per compte d’altre que forjar-se com a empresari d’èxit.
Per açò, si et trobes dins d’algun d’aquests col·lectius, els nostres postgraus Qui pot ser empresari?, per a estudiants universitaris, i Mentorsper a emprenedors universitaris, són exactament el que necessites. Encara que tots dos tenen les seues particularitats, hi ha una sèrie de fonaments que els uneixen.

A l’hora de triar la formació adequada no has de passar per alt una sèrie d’aspectes clau. En la Càtedra de Cultura Empresarial ho sabem i hem treballat per a ser els millors en tots i cadascun d’ells.

El prestigi de la Universitat que ho avale és un d’ells i el de la Universitat de València està fora de tot dubte. Dins d’ella, la nostra Càtedra porta 18 anys transmetent coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i inoculant el virus de la cultura empresarial en el col·lectiu estudiantil.

El poder del claustre és una altra de les qüestions a tenir en compte i, en aquest sentit, la nostra nòmina de docents, tant de Qui potser empresari? com del programa de Mentoring, està conformada pels directius més importants de la Comunitat Valenciana que, desinteressadament, comparteixen el seu temps, ensenyaments i experiències amb els nostres alumnes.

Un programa absolutament enfocat a l’empresa i les seues diverses àrees i una metodologia que combina les sessions en l’aula amb les visites a empreses, fan que la formació rebuda tinga un valor afegit que no té cap altre programa formatiu.

Finalment, el cost del postgrau també sol ser un dels criteris a valorar per l’alumne. I ací, de nou, tornem a donar-te una bona notícia perquè els nostres postgraus són gratuïts.

Per totes aquestes raons, si t’estàs plantejant nous propòsits al setembre i un d’ells és cursar un postgrau, no ho dubtes, vine a conèixer-nos i sol·licita informació!

Tags
,