Els millors empresaris t’ajuden a emprendre en el curs de referència de la Càtedra

30/11/2015

clausura-qui-pot-ser-empresari-2013-1

El pròxim 15 de gener de 2016 es tanca el termini d’inscripció per a tots aquells estudiants de la Universitat de València que desitgen matricular-se en un dels programes formatius de referència de la Càtedra de Cultura Empresarial: “Qui pot ser empresari?”. Aquest curs serà inaugurat el dijous 18 de febrer de 2016 i el nombre màxim de sol·licitants que obtenen plaça és de 40.

A causa de l’èxit de convocatòria habitual del curs i en ser el nombre de places limitat, els aspirants a alumnes han de sotmetre’s a un procés de selecció. Es tenen en compte diversos indicadors en aquest procés. A l’hora de triar als candidats es valora la idea o el projecte a desenvolupar, l’expedient acadèmic i la motivació que es demostra per a accedir al curs. Tots els candidats passen per una entrevista prèvia.

El “Qui pot ser empresari?” té una durada de 60 hores i el claustre del programa està integrat per ponents de renom en l’àmbit empresarial. Es tracta d’empresaris i directius de companyies de la Comunitat Valenciana que són tutelats per un director acadèmic. En el curs 2014-2015 el director acadèmic del QPSE va ser el CEO de Vossloh, Iñigo Parra. Però amb anterioritat altres empresaris de prestigi com Juan Roig (Mercadona), José Vicente González (GH Electrotemia), Francisco Pons (Importaco), Vicente Boluda (Grup Boluda), Antonio Adés (Ford Espanya), -entre molts altres- han sigut els encarregats de dirigir el curs. Es dóna la circumstància que el “Qui pot ser Empresari?” és gratuït i que els ponents que fan classe i comparteixen les seues experiències empresarials també sense cap tipus de compensació econòmica a canvi.

En el curs “Qui pot ser empresari” els alumnes desenvolupen una idea de negoci i a la finalització del curs han de comunicar-la. Durant el curs treballaran la seua idea recolzats per l’aula virtual de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

banner-web copia

Tags