Jornada de reflexió de l’equip acadèmic i directiu de la Càtedra de Cultura Empresarial

2/07/2018

Jornada fin de curso Baleària Port 2

Acollits pel director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial i president de Baleària, Adolfo Utor, el nostre equip directiu ha organitzat una jornada per a fer balanç del curs i reflexionar sobre noves iniciatives de cara a la pròxima edició. Les instal·lacions de Baleària Port (Denia) han sigut l’escenari escollit per a aquesta reunió de treball.

En ella han participat Carlos Pascual, President de la Càtedra de Cultura Empresarial; Encarna Mazón, la seua directora; Juan Manuel Pérez Mira, president de ADEIT; Antonio Aracil, director de ADEIT i membres del patronat pertanyents a les companyies valencianes  ZumexTecnidexGlobal OmniumS2 GrupoBanco SabadellGermaníaXiob GroupGrupo GeishaAir Nostrum, Dulcesol y Avanza Urbana.

També han estat presents els directors de mitjans de comunicació que van participar en la jornada Emprensa com Julián Quirós (Director Las Provincias); Julio Monreal (Director Levante-EMV); Iñaki Zaragüeta (Director La Razón CV); José Carlos Herreros (Director Radio Valencia-SER) i Xavier Borrás (Director El Mundo CV).

La relaciò empresa-universitat i la importància de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) han centrat una sessió participativa, fructífera i carregada de reflexions interessants i noves idees per a engegar en el curs 2018-2019.
Carlos Pascual ha mostrat gran satisfacció en poder afirmar que enguany “la Càtedra de Cultura Empresarial ha aconseguit elevar l’emoció empresarial compartida entre alumnes i empresaris-professors”.

Per la seua banda, Adolfo Utor ha incidit en la necessitat de les empreses del segle XXI de “valorar més els intangibles” perquè, segons ha afirmat, “les empreses no estan solament per a guanyar diners”. “Estem en un procés de canvi incipient -ha dit- encara que a Espanya encara es valora més a qui té sobre el que fa”.

Finalment, Juan Manuel Pérez Mira no ha dubtat a afirmar que és necessari “millorar la empleabilitat amb la informació que ens han de donar els empresaris” i per a ells la labor de càtedres com aquesta és imprescindible.

Tags
,