Més de 30 empresas valencianes convocades a ampliar el Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial

14/01/2016

Entrega diplomas 1

El Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial –organisme integrat en la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València- celebrarà el dimecres 20 de gener una sessió especial per a presentar les activitats de la Càtedra a l’empresariat valencià. Està previst que més de 30 empresaris assistisquen a la trobada que presidiran el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i Carlos Pascual de Miguel, president de la Càtedra de Cultura Empresarial. 

En la trobada els responsables de la Càtedra exposaran als empresaris que han mostrat interès per convertir-se en nous patrons d’aquesta institució -més d’una vintena- les funcions d’aquest òrgan, els avantatges que es poden obtenir en involucrar-se en aquesta iniciativa i les finalitats de la mateixa.

La Càtedra de Cultura Empresarial va nàixer en 1999 en el si de Adeit i en l’actualitat està regida per un patronat especial del que formen part empreses o institucions com Ford, Mercadona, Consum, Baleària, Vossloh, Emivasa, Banc Sabadell, Guzmán, RNB, Grupo Ubesol, Grupo Geisha, Galesa, Avanza Urbana, CEV, GH Electroternia, Tecnidex, Umivale, Coca Cola Iberian Partners, Imegen, Mas y Mas, Cambra de Comerç de València, Engloba i Femeval.

En les aules de la Càtedra de Cultura Empresarial s’han format en els últims 16 anys més de 6.350 universitaris i a través dels diferents programes formatius i consolidació de projectes han sorgit més de 300 empreses. Els objectius i finalitats de la Càtedra de Cultura Empresarial són propiciar, fomentar i dur a terme programes de caràcter formatiu per a la difusió d’una cultura empresarial, preferentment entre els estudiants de la Universitat de València.
Un dels objectius dels responsables de la Càtedra de Cultura Empresarial per a 2016 és eixamplar la base del patronat amb la incorporació de noves empreses amb la finalitat d’ampliar aquest fòrum de talent, coneixement i lideratge. Per a això els actuals patrons i els responsables de la institució han organitzat aquesta jornada en la qual participaran companyies com IVI, Torres Camera, Grupo Bertolín, Grupo Segura, CLEOP, Fundación IVO, Grupo Aza, Grupo Palma, Importaco, Libertas 7 o Isaval.

Tags
, , , ,