Una alumna de Qui pot ser empresari? impulsa Proyecta Valencia

21/09/2016

GLOBAL 2

El 10 de setembre va arrancar  Proyecta Valencia, una iniciativa d’un grup de joves entre els quals es troba Irene Vivas, alumna de QUI POT SER EMPRESARI?  Recolzats  per l’associació BIOagradables, Proyecta Valencia proposa 17 trobades lligades als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), redactats després de la cimera històrica de les Nacions Unides — i que van entrar en vigor l’1 de gener de 2016.

Proyecta Valencia busca la participació dels valencians, juntament amb organitzacions locals per a crear un pla per a València durant els pròxims 15 anys. El seu objectiu és el creixement sostenible i inclusiu, i sensibilitzar sobre l’Agenda 2030 i els ODS com una eina útil per a imaginar la ciutat que volem.

GLOBAL 1

En la pàgina de Facebook de Proyecta Valencia, es poden consultar les accions previstes para als pràxims mesos.  La primera de les activitats va tenir lloc el 10 de setembre a València i va abordar l’Objectiu 12: Garantir modalitats de consum i producció sostenibles. Durant els matins de dissabte del mes de setembre es tractaran temes com la salut, el benestar i la disponibilitat d’aigua i sanejament, responent a tots els ODS plantejats amb la finalitat d’analitzar en quin estat ens trobem i quines mesures podem prendre per a acostar-nos a les metes de cada objectiu.

Al desembre tindrà lloc la cerimònia de clausura, en la qual es convocarà totes les organitzacions col·laboradores així com a qualsevol persona interessada, per a gaudir d’una experiència de xarxa fructífera dels participants al llarg de l’execució del projecte.

Proyecta Valencia vol convidar a tots els ciutadans donar la seua opinió sobre com volen que siga la València de 2030, així com per a que plantegen propostes de millora a través dels diferents tallers i activitats organitzades. Només amb la participació de tots s’aconsegueix una ciutat conscienciada i preparada per a resoldre el problemes econòmics, socials i ambientals  actuals i dels pròxims 15 anys.

Tags
, , ,